Dansac About Us Hero Image Stoma Skin Soul

Om oss

Vi samarbeider for å gjøre livet med stomi bedre.

Å leve med stomi kan være utfordrende. Hos Dansac samarbeider vi med kundene om å utvikle produkter og tjenester som gjør livet lettere for stomiopererte og alle som arbeider med stomipleie.

Vår historie

I mer enn fem tiår har vi levert innovative løsninger til mennesker med stomi, klinikere og omsorgspersoner.

Dansac ble grunnlagt i 1971 i Fredensborg i Danmark. Siden da har Dansac blitt en del av Hollister Incorporated, som har hovedkvarter i Libertyville, Illinois, USA.

Produktene våre selges i mer enn 30 land over hele verden.

Våre merkeverdier

Engasjement

Vi er engasjert i kundene våre – både dem som har stomi, og dem som arbeider med stomipleie. Det er vår forpliktelse å hjelpe med å overvinne de fysiske, sosiale og psykologiske utfordringene som mennesker med stomi møter og hjelpe dem med å gjøre hverdagen med stomi enklere og bedre.

Samarbeid

Et nært samarbeid med kundene betyr at vi kan ha en åpen dialog og forstå behovene deres, og sammen kan vi identifisere og utvikle funksjonelle produkter og tilpassede verktøy og tjenester som støtter både sluttbrukere og helsepersonell.

Autentisitet

I alt vi sier og gjør er det viktig for oss å være tro mot hvem vi er, og det vi tror på – det er det som gjør oss troverdige og pålitelige. Som et selskap som håndterer meget personlige utfordringer, er det vårt ansvar å være ærlige og likefremme, både internt og eksternt. Vi har å gjøre med virkelige mennesker, virkelige liv og virkelige stomier – vi må være respektfulle, pålitelige og ærlige.

Dansac – Dedicated to Stoma Care.