Dansac About Us

Stomi – Step by Step

Livet med stomi begynner med en god dialog mellom deg og din stomisykepleier. Materiellet her er en del av Step by Step, et program som er ment for å støtte og hjelpe deg gjennom de første ukene av ditt liv med en stomi. I materiale får du grunnleggende informasjon om stomi, og om livet med stomi, og relevante opplysninger før, under og etter operasjonen din.

Informasjonsmaterialet er ment som en generell veiledning og er derfor ikke ment som medisinske råd. På vår hjemmeside kan du lese mer om de nyeste veiledningene som blir jevnlig oppdatert. Følg alltid produktinstruksjonene for bruk, og spør helsepersonell eller din stomisykepleier om råd. 


Stomi – Step by Step

Step by Step inneholder

  • En informativ og personlig arbeidsbok som hjelper deg å holde styr på spørsmål og svar
  • Informasjonsmateriell om spesifikke temaer 
  • Videoer som viser hvordan du skifter stomiutstyr

Din personlige arbeidsbok

I denne guideboken får du grunnleggende opplysninger om din stomi og livet med stomi. Det er viktig å stille de spørsmålene du har, når de dukker opp. Det er også viktig at du tar deg tid til å håndtere følelsene dine med din familie, venner og stomisykepleier. Et godt råd er å la din familie og nære venner få lese i denne arbeidsboken, for å gi de bedre forståelse og innsikt i din nye situasjon.

Brosjyrer

En serie av brosjyrer som dekker spesifikke emner som ernæring, seksualitet, trening og reiseaktivitet.

Instruksjonsfilmer

Instruksjonsvideoer om hvordan du skifter stomiutstyr for endels- og todelt posesystem.