TRE Seal


TRE Seal


TRE Seal


Dansac TRE™ tetningsringer og hudplater med innovativ TRE™ teknologi

Besøk produktsidene våre for mer informasjon:

   Bestill vareprøver på Dansac TRE™ tetningsring
   Bestill vareprøver på NovaLife TRE™ hudplater

Når det gjelder peristomal hud, kan det aldri bli for mye beskyttelse.


Med tre nivåer av beskyttelse, er Dansac TRE™ produktene utviklet for å bidra til holde den peristomale huden naturlig sunn.

Huden har fra naturens side en svakt syrlig pH eller syrekappe. Det er svært viktig å beskytte dette miljøet, da en svekket syrekappe gjør at huden blir lettere mottagelig for skader og infeksjoner. Stomi output har nøytral pH og er rikt på fordøyelsesenzymer. Når disse enzymene kommer i kontakt med den peristomale huden, «spiser» de de på det ytterste hudlaget, som igjen fører til peristomale hudkomplikasjoner.

Peristomale hudkomplikasjoner (PHK) er vanlig blant stomiopererte og kan ha stor påvirkning på deres livskvalitet. Tradisjonelt behandles PHK reaktivt, det vil si i det de oppstår. Men hva hvis en hudplate proaktivt kunne beskytte huden og holde den naturlig sunn?

TRE™ pH buffer teknologi

Det unike materialet i TRE™ er utviklet for å opprettholde det svakt syrlige pH nivået i sunn hud. Dette bidrar til at fordøyelsesenzymenes skadelige effekt reduseres.

  • TRE™ har en buffer som vil bidra til å optimalisere pH verdien
  • Endringer i pH forårsaket av stomi output eller svette kan svekke en ellers sunn syrekappe
  • Hvis syrekappen svekkes, vil huden bli mer mottagelig for skader og infeksjoner
  • TRE™ teknologien er utviklet for å effektivt opprettholde pH nivået i sunn hud og for å beskytte huden mot endringer i pH balansen.

Lær mer om hud og pH buffer

FORDØYELSESENZYMER + HUD - ET ØDELEGGENDE FORHOLD

TRE NIVÅER AV BESKYTTELSE FOR SUNN HUD

TRE™ teknologien tar hudbeskyttelse til et nytt nivå — tre for å være helt nøyaktig. Og når det gjelder peristomal hud, kan det aldri bli for mye beskyttelse.