Kasse for vareprøver | Dansac NO

Kasse

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi sender deg vareprøver med én gang.

Customer Information
PERSONVERNERKLÆRING
 • PERSONVERNERKLÆRING

  Samtykkespråk for prøveforespørsler:

  Ved å klikke på knappen «Ja, jeg samtykker» nedenfor, erklærer jeg mitt samtykker til at Dansac and Hollister Norge, i tillegg til konsernselskaper (se her), kan samle inn, behandle og bruke personopplysninger jeg oppgir for følgende formål (merk av alle som gjelder):

  • å gi meg produktprøve(r) jeg har bedt om

   MERK: Denne boksen må kontrolleres for å kunne behandle forespørselen din for prøver


  • å kontakte meg for å følge opp angående produktprøve(r) jeg har bedt om
  • å gi meg informasjon om Dansac og deres produkter og tjenester

  Jeg kan kontaktes (merk av alle som gjelder):

  • på telefon
  • via e-post
  • med post

  Jeg forstår at personopplysningene jeg har gitt kan inneholde sensitiv informasjon om helsen min, inkludert detaljer om min medisinske tilstand og behandling. Jeg forstår at samtykket mitt er frivillig og er ikke obligatorisk for at jeg skal kunne kommunisere med Hollister. Jeg er imidlertid klar over at det ikke er mulig å oppfylle visse forespørsler, for eksempel levering av produktprøver eller råd om produktbehov, hvis jeg ikke gir samtykke til å behandle mine personlige og sensitive opplysninger.

  Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket ved å kontakte kundeservice.norge@hollister.com. En slik tilbaketrekking har bare fremtidig virkning (det vil si at tilbaketrekningen av samtykket mitt ikke har noen effekt på lovligheten i databehandlingen og opplysningene før tilbaketrekkingen ble gjort).

  Ytterligere informasjon om Hollister personvernpraksis er å finne her.

Informasjonen her er ikke legehjelp, og er ikke ment som erstatning for råd fra lege eller annen leverandør av helsetjenester. Denne informasjonen skal ikke brukes som hjelp ved behov for akutt legehjelp. Hvis du har behov for akutt legehjelp, må du straks oppsøke behandling personlig.