Oppdatert informasjon relatert til Covid-19

  • 05/11/2021
  • Corporate

 

Kjære kunder og samarbeidspartnere.

I Dansac forplikter vi oss til å gi våre kunder den aller beste service - våre kunder skal kunne stole på at vi leverer produkter og tjenester av høy kvalitet til avtalt tid.

Utfordringene knyttet til COVID-19 fortsetter å utvikle seg over hele verden. Ved å holde fokus på våre medarbeideres helse, sikkerhet og velvære, og følge relevante retningslinjer fra myndighetene, har vi vært i stand til å forbli fullt operative i alle deler av virksomheten vår.

Teamet vårt følger nøye med på den globale leveringssituasjonen og jobber proaktivt for å minimere mulige forstyrrelser i levering av produkter og tjenester. Vi utvikler og iverksetter fleksible innkjøps- og leveringsløsninger slik at produkter kan produseres på flere steder, samt at vi øker varelager og nivået på sikkerhetslager og identifiserer alternative leverandører etter behov. Vi gjør vårt absolutt beste for å betjene kundene våre.

Ettersom verden fortsetter å møte nye utfordringer som følge av COVID-19, har vi fortsatt fokus på vårt engasjement overfor kundene våre.

Vi er her for dere. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du kontakte det lokale kundeserviceteamet på +47 66 77 66 50 eller sende e-post til kundeservice.norge@dansac.com.